Приштина: Протест пред Амбасадата на Албанија поради „Отворен Балкан“

Од Движењето за демократија велат дека протестот е, главно, насочен против албанскиот премиер Рама и неговата соработка … Продолжи со читање Приштина: Протест пред Амбасадата на Албанија поради „Отворен Балкан“