Примирјето меѓу Израел и Хамас се продолжува за два дена

Првичната четиридневна пауза во борбите требаше да истече денеска на полноќ, но со посредство на Катар и … Продолжи со читање Примирјето меѓу Израел и Хамас се продолжува за два дена