Пријавиле дека не поседуваат возило – над 2 200 корисници незаконски примале социјална помош и пензија, вели министерот Велковски

Вели дека во некои од градовите каде што е детектирана злоупотреба бројката на корисници надминува сто, како … Продолжи со читање Пријавиле дека не поседуваат возило – над 2 200 корисници незаконски примале социјална помош и пензија, вели министерот Велковски