Приближно 43 отсто е одзивот на локалните избори во Косово

Претседателот на Централната изборна комисија соопшти дека правото на глас го искористиле 802 123 од 1 885 … Продолжи со читање Приближно 43 отсто е одзивот на локалните избори во Косово