Превртен автомобил го затвори сообраќајот на патот Штип – Кочани  

Во сообраќајната несреќа нема жртви, а возачот на автомобилот се здобил со повреди Сообраќајна несреќа што се … Продолжи со читање Превртен автомобил го затвори сообраќајот на патот Штип – Кочани