Превирањата во ДУИ го кочат и кворумот: Меџити со отсуствата го надмина и лидерот Ахмети

Новите епизоди од старите несогласувања во скопското крило на ДУИ го отежнуваат и функционирањето на собраниското мнозинство; … Продолжи со читање Превирањата во ДУИ го кочат и кворумот: Меџити со отсуствата го надмина и лидерот Ахмети