Претставниците на Србите одлучија да ги напуштат институциите на Косово

Претседателот на Српска листа, Горан Ракиќ изјави дека овие одлуки за напуштање и суспендирање на институциите остануваат … Продолжи со читање Претставниците на Србите одлучија да ги напуштат институциите на Косово