Претставничкиот дом на САД и по пет обиди не успеа да избере спикер

Мекарти ниту во четвртиот круг не ги освои потребните 218 гласа, а исходот беше ист и во … Продолжи со читање Претставничкиот дом на САД и по пет обиди не успеа да избере спикер