Претседателските и парламентарните избори се два различни процеси – трошоците за нив се определени во Буџетот, вели Ковачевски

Прашан дали не смета оти организирањето избори двапати во истата година е поголем трошок, Ковачевски нагласи дека … Продолжи со читање Претседателските и парламентарните избори се два различни процеси – трошоците за нив се определени во Буџетот, вели Ковачевски