Претседателот Пендаровски одбил да ги помилува Катица Јанева, Владимир Панчевски и Сеад Кочан

Ексшефицата на СЈО, Јанева, и поранешниот судија и претседател на Кривичниот суд Скопје, Панчевски, по првпат бараат … Продолжи со читање Претседателот Пендаровски одбил да ги помилува Катица Јанева, Владимир Панчевски и Сеад Кочан