Претседателот Пендаровски го осуди каменувањето на македонскиот клуб во Благоевград

Претседателот на С Македонија, Стево Пендаровски, го осуди каменувањето на македонскиот културен клуб „Никола Вапцаров“ во Благоевград. … Продолжи со читање Претседателот Пендаровски го осуди каменувањето на македонскиот клуб во Благоевград