Претседателот дава целосни помилувања само за лица во животно загрозувачка состојба, велат од кабинетот на Пендаровски

За петтемина помилувани со последната одлука, меѓу кои и членот на собраниското обезбедување Абдулфета Алими од случајот … Продолжи со читање Претседателот дава целосни помилувања само за лица во животно загрозувачка состојба, велат од кабинетот на Пендаровски