Претепан секретарот на бугарскиот клуб „Цар Борис Трети“ во Охрид

Според пријавата во МВР, инцидентот започнал во угостителски објект на кејот на Охрид, а потоа продолжил и … Продолжи со читање Претепан секретарот на бугарскиот клуб „Цар Борис Трети“ во Охрид