Претепан ЛГБТИ активистот Беким Асани

Беким Асани, претседател на невладината „ЛГБТИ Јунајтед“ од Тетово, во близина на канцеларијата на организацијата, физички бил … Продолжи со читање Претепан ЛГБТИ активистот Беким Асани