Пресуда за пожарот во модуларната болница во Тетово: Директорите добија условна казна од една и пол година, докторот Вучевски е ослободен

Ослободителна пресуда судот донесе за докторот Бобан Вучевски кој се товареше за делото непостапување по здравствени прописи. … Продолжи со читање Пресуда за пожарот во модуларната болница во Тетово: Директорите добија условна казна од една и пол година, докторот Вучевски е ослободен