Пренџов го кани Димовски во Собранието: Да ни објасни како е можно секој втор белосветски хохштаплер и криминалец да има македонски пасош

Порталот „Призма“ во петокот објави дека Владата на крајот на мај годинава му дала македонско државјанство на … Продолжи со читање Пренџов го кани Димовски во Собранието: Да ни објасни како е можно секој втор белосветски хохштаплер и криминалец да има македонски пасош