Пренџов: Димовски в петок ќе реферира за улогата на АНБ при доделување македонско државјанство на Онишченко

Пренџов очекува пратениците од владејачкото мнозинство да присуствуваат на седницата утре и на продолжението в петок Утре … Продолжи со читање Пренџов: Димовски в петок ќе реферира за улогата на АНБ при доделување македонско државјанство на Онишченко