Премиерот ги испрати поканите до партиите за лидерска средба, потврдија од Владата

Премиерот вчера најави дека ќе испрати покани до партиите за лидерска средба, а целта на средбата, како … Продолжи со читање Премиерот ги испрати поканите до партиите за лидерска средба, потврдија од Владата