(ПРЕГЛЕД) Како помина отворањето на клубот „Никола Вапцаров“ во Благоевград

Ние, едноставно, сакаме да сме рамноправни како останатите граѓани, сакаме да можеме да се нарекуваме Македонци, а … Продолжи со читање (ПРЕГЛЕД) Како помина отворањето на клубот „Никола Вапцаров“ во Благоевград