Предлог за разрешување на „огнениот“ заменик-министер за одбрана без некој да го информира

„Не сум информиран, ниту е побарано да дадам оставка ниту некој ме прашал за ваквата состојба. Најверојатно, … Продолжи со читање Предлог за разрешување на „огнениот“ заменик-министер за одбрана без некој да го информира