Предлог-мерки: Задолжителна вакцинација за здравствените работници, а за администрацијата вакцина, ПЦР-тест или потврда за прележан ковид

Комисијата бара мерките за јавниот сектор да стапат во сила 10 дена од донесувањето на одлуката на … Продолжи со читање Предлог-мерки: Задолжителна вакцинација за здравствените работници, а за администрацијата вакцина, ПЦР-тест или потврда за прележан ковид