Предизборно зоврива атмосферата во парламентот, откажана е денешната седница

Ова е последната седмица од работата на законодавниот дом пред почетокот на кампањата за локалните избори – … Продолжи со читање Предизборно зоврива атмосферата во парламентот, откажана е денешната седница