Предизборие во Германија: СДП сега води пред ЦДУ на Меркел со шест процентни поени

Последното испитување на јавното мислење на Ипсос покажува водство со 27 проценти на германските социјалдемократи, на десетина … Продолжи со читање Предизборие во Германија: СДП сега води пред ЦДУ на Меркел со шест процентни поени