Пребарувал како да избегне затворска казна – завршено вештачењето на телефонот на момчето кое пукаше во белградското училиште

Вештачењето на телефонот на 13-годишното момче Коста К., кое уби осум ученици и чуварот на училиштето „Владислав … Продолжи со читање Пребарувал како да избегне затворска казна – завршено вештачењето на телефонот на момчето кое пукаше во белградското училиште