Правда го подготви предлог-законот за амнестија: Сторителите на лесни кривични дела ќе се ослободат од затвор или ќе добијат помали казни

Целта на предлог-законот, кој се очекува да биде усвоен на наредната владина седница, како што велат од … Продолжи со читање Правда го подготви предлог-законот за амнестија: Сторителите на лесни кривични дела ќе се ослободат од затвор или ќе добијат помали казни