Пратениците повторно не успеаја да ја започнат седницата што требаше да почне вчера

Објавувам пауза, продолжуваме во 16 часот, 15 минути од мене имате плус да доодморите, рече Џафери откако … Продолжи со читање Пратениците повторно не успеаја да ја започнат седницата што требаше да почне вчера