Пратениците од власта и опозицијата едногласно изгласаа: „Не“ за здруженија и партии со фашистички имиња и идеологии

Со 84 гласа „за“ и ниту еден против или воздржан, пратениците од власта и опозицијата дадода поддршка … Продолжи со читање Пратениците од власта и опозицијата едногласно изгласаа: „Не“ за здруженија и партии со фашистички имиња и идеологии