Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја напуштија комисиската седница за дојавите за бомби револтирани оти е затворена за јавноста

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Бране Петрушевски, по напуштањето на седницата за медиумите изјави дека како опозиција побарале да … Продолжи со читање Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја напуштија комисиската седница за дојавите за бомби револтирани оти е затворена за јавноста