Пратениците Лукаревска, Зекири и Реџепи поднесоа оставки – ќе бидат директори

Денешната собраниска седница почна со констатирање на четири оставки на пратеници, од кои тројца од мнозинството кои … Продолжи со читање Пратениците Лукаревска, Зекири и Реџепи поднесоа оставки – ќе бидат директори