Пратениците ги изгласаа законските измени за заштита на антифашистичкото минато на државата

Предложените законски измени на двете партии успедија по отворањето бугарски клубови во земјава со имињата „Ванчо Михајлов“ … Продолжи со читање Пратениците ги изгласаа законските измени за заштита на антифашистичкото минато на државата