Пратеникот Зеќир Рамчиловиќ ќе биде амбасадор во Црна Гора, а директорот на АНБ, Виктор Димовски, заминува во Франција

Османи денеска објави дека од први септември е започната, како што ја нарече, сеопфатна евалуација на амбасадорите … Продолжи со читање Пратеникот Зеќир Рамчиловиќ ќе биде амбасадор во Црна Гора, а директорот на АНБ, Виктор Димовски, заминува во Франција