Пратеникот Рашиди директор на МЕПСО, советничката Абази на Пошта, предлага Алијанса

Рашири најверојатно ќе го напушти Собранието, а на негово место во пратеничката група на Алијанса ќе дојде … Продолжи со читање Пратеникот Рашиди директор на МЕПСО, советничката Абази на Пошта, предлага Алијанса