Пратеничката Александрова: Мицкоски сака власт без да преземе одговорност за ништо

Христијан Мицкоски не сака избори затоа што ќе ги изгуби поради лошите одлуки и немање став на … Продолжи со читање Пратеничката Александрова: Мицкоски сака власт без да преземе одговорност за ништо