Познат редоследот на кандидатите за шеф на државата на гласачкото ливче

Редоследот на кандидатите за шеф на државата на гласачкото ливче беше утврден денеска на 90. седница на … Продолжи со читање Познат редоследот на кандидатите за шеф на државата на гласачкото ливче