Познат идентитетот на убиецот од Врачар: Коста Кецмановиќ, кој уби најмалку шест соученици, учествувал на многу училишни натпревари

Кецмановиќ лани го освоил и третото место на општинскиот натпревар по историја. Денеска целиот крвав поход започнал … Продолжи со читање Познат идентитетот на убиецот од Врачар: Коста Кецмановиќ, кој уби најмалку шест соученици, учествувал на многу училишни натпревари