Позитивен тест на ковид – причина за одложената посета на Шолет на Скопје

На Твитер, советникот на Стејт департментот, Дерек Шолет, објави дека е позитивен на коронавирусот и дека поради … Продолжи со читање Позитивен тест на ковид – причина за одложената посета на Шолет на Скопје