Повторно се одложи изборот на шефови на вишите обвинителства во Скопје и Гостивар, немаше кворум

Причината за одложувањето е што на седницата не присуствуваше републичкиот обвинител Љубомир Јовески кој бил болен и … Продолжи со читање Повторно се одложи изборот на шефови на вишите обвинителства во Скопје и Гостивар, немаше кворум