Повторно распишани избори за градоначалници на Маврово и Ростуше и на Центар Жупа

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери врз основа на Изборниот законик, денеска распиша избори … Продолжи со читање Повторно распишани избори за градоначалници на Маврово и Ростуше и на Центар Жупа