Повторно отворени ковид – центрите на Нефрологија, ОРЛ, Гастро и Очна клиника, во Скопје 55 нови пациенти

Брoјката на хоспитализирани во целата држава надмина 1 000. Во Скопје утрово има 50 слободни места, во … Продолжи со читање Повторно отворени ковид – центрите на Нефрологија, ОРЛ, Гастро и Очна клиника, во Скопје 55 нови пациенти