Повторно еруптираше нетрпеливоста меѓу Арсовска и Славески: „Хитлер“, „деспот“, „тиранин“ ечеше преку микрофонот „бубачка“ на скопската градоначалничка  

Инаку, на почетокот на седницата претседателот на Советот на Град Скопје, Трајко Славески јавно го повика Инспекторатот … Продолжи со читање Повторно еруптираше нетрпеливоста меѓу Арсовска и Славески: „Хитлер“, „деспот“, „тиранин“ ечеше преку микрофонот „бубачка“ на скопската градоначалничка