Повторно дојави за бомби во средни училишта, учениците евакуирани

Од МВР велат дека станува збор за училиштата „Јосип Броз Тито“, „Раде Јовчевски Корчагин“, „Никола Карев“ и … Продолжи со читање Повторно дојави за бомби во средни училишта, учениците евакуирани