Повеќе од 23 милиони барања досега за влезници за СП во Катар

Најскапиот билет за финалето чини 1 600 долари што е за 45 отсто повеќе отколку пред четири … Продолжи со читање Повеќе од 23 милиони барања досега за влезници за СП во Катар