Повеќе од 3 800 лица загинаа во разорните поплави во Либија

Властите во источниот дел на земјата стравуваат дека конечниот број на жртви од поплавите во Дерна и … Продолжи со читање Повеќе од 3 800 лица загинаа во разорните поплави во Либија