Потребни се законски измени за да стапат на сила новите мерки за заштита од ковид-19

За реализација на новите мерки за спречување на ширењето на ковид-19 предложени од Комисијата за заразни болести, … Продолжи со читање Потребни се законски измени за да стапат на сила новите мерки за заштита од ковид-19