Потребни се итни мерки за да се спречи нуклеарна катастрофа во Украина, наведе МААЕ во извештајот од Запорожје

Тимот кој беше дел од мисијата на МААЕ во понеделник ја напушти нуклеарната централа, но двајца членови … Продолжи со читање Потребни се итни мерки за да се спречи нуклеарна катастрофа во Украина, наведе МААЕ во извештајот од Запорожје