Потпишан Договор за грант од ЕУ, заокружена финансиската рамка за изградба на пречистителната станица во Скопје

Со изградбата на пречистителната станица, ќе се овозможи примарен и секундарен третман на отпадните води во Скопје … Продолжи со читање Потпишан Договор за грант од ЕУ, заокружена финансиската рамка за изградба на пречистителната станица во Скопје