Потпишан договор во Тирана: Следната година ќе имаме поевтин роаминг со земјите од ЕУ

Потпишувањето на Декларацијата за роаминг ќе гарантира значително намалување на трошоците за роаминг од 1 октомври 2023 … Продолжи со читање Потпишан договор во Тирана: Следната година ќе имаме поевтин роаминг со земјите од ЕУ