Договор е постигнат: Прво примирје меѓу Хамас и Израел, се чека на ослободување на заложниците

Како што пренесува Би-би-си, паузата во борбите би можела да трае повеќе од четири дена. Израел вели … Продолжи со читање Договор е постигнат: Прво примирје меѓу Хамас и Израел, се чека на ослободување на заложниците