Последна „виза“ чекаат 15 идни амбасадори во НАТО, Тирана, Белград, Канбера…

Платформите во собраниската Комисија за надворешни работи треба да ги претстават и новите дипломатски претставници на Северна … Продолжи со читање Последна „виза“ чекаат 15 идни амбасадори во НАТО, Тирана, Белград, Канбера…