Поскапување на струјата за 7,4 отсто за 98,8 отсто од домаќинствата, најави Бислимовски

Претседателот на РКЕ соопшти и дека енергетските компании побарале значителни зголемувања на тарифите за нивните услуги, но … Продолжи со читање Поскапување на струјата за 7,4 отсто за 98,8 отсто од домаќинствата, најави Бислимовски